Soita meille jo tänään 050 440 8386 !

©2019 Kokoukseen.fi

Majoitus

Eumer Fishing Center tarjoaa laadukasta lodge- ja mökkimajoitusta, joko aamupalalla tai ilman ympäri vuoden, yksittäisestä matkailijasta aina suurempiin ryhmiin asti. Valittavissasi on eri yöpymisvaihtoehtoja yksittäisestä huoneesta mökkimajoitukseen, jotka on esitelty alla. Tervetuloa!

Eumer Lodge 20 hlöä

Eumer Lodge joen rannalla on vuokrattavissa joko koko rakennus mökkinä tai osa huoneista aamiaismajoituksella. 

Vanhaan sahaan rakennetuista tiloista löytyy ruokailusali noin 30 henkilölle sekä majoitustilat 20+ henkilölle ja kokoustilat 15 henkilölle (10 majoitushuonetta, 2-4hh).


Eumer lodge on 1906 rakennetusta sahasta entisöity rakennus, jonka alta virtaa edelleenkin joki. Illan tullen voit avata ikkunan ja nukahtaa kosken kuohuja kuunnellen. 

 Eumer_FishingCenter_052011_DSC_4781_Enh
DSC_9755.jpg

Sea Panorama 8 hlöä

Huhtikuussa 2018 valmistui upea merenrantahuvila, Eumer Sea Panorama, jossa on kokoustilat 12 hengelle. Majoitustilaa on 8 hengelle ja illanviettoon & saunomiseen tila soveltuu jopa 20 henkilölle.


Panoraamasaunalta on ainutlaatuinen näkymä suoraan merelle. Lasitetulta terassilla on 6 henkilön ulkoporeamme ja makuuhuoneita on 2. Kokoustilat voidaan muuttaa ruokailu- tai oleskelutilaksi. Tila soveltuu kesällä myös pienten juhlien järjestämiseen.

Joentörmä 6 hlöä

Joentörmän mökki on ympärivuotisessa käytössä oleva majoitusrakennus päärakennuksemme välittömässä läheisyydessä.


Majoituskapasiteettina täällä on 6 vuodepaikkaa, lisäksi Joentörmästä löytyy keittiötilat, oma sauna ja ulkoporeamme. 

DSC_7011.jpg