Soita meille jo tänään 050 440 8386 !

©2019 Kokoukseen.fi

Kokoustilat

Veden äärellä olevat kokoustilamme soveltuvat pienryhmien kokouksista aina luentojen, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on tietoliikenneyhteys, dataprojektori tai näyttö. Olipa kyseessä sitten pienen porukan pikkujoulut taikka 150 hlön Tyky-päivä niin kaikki onnistuu. Järjestämme kokoukset ja työhyvinvointitapahtumat yhteistyökumppaneiden kanssa myös isommille porukoille!

KOKOUSTILA JOKISAUNA

Henkilömäärä 20

Merikarvianjoen rannalla sijaitsevan jokisaunan kokoustila on sopiva max. 20 hlön kokousten järjestämiseen. Ikkunasta avautuva virtaava jokimaisema antaa virtaa myös ajatuksille ja ideoille! Tämä tila soveltuu myös saunomiseen kokousten, palaverien ja juhlien lomassa.

IMG_20191002_170147_edited_edited_edited.jpg
DSC_6899_edited.jpg

KOKOUSTILA EUMER LODGE

Henkilömäärä 15

Eumer lodge on 1906 rakennetusta sahasta entisöity rakennus, jonka alta virtaa edelleenkin joki. Kokouksen tauolla voit astua joen päälle rakennetulle terassille ja tuulettaa ajatuksia kosken kuohuja kuunnellen. Eumer Lodgen valoisa kokoustila on sopiva max. 15 hlön kokouksille.

KOKOUSTILA

SEA PANORAMA 

Henkilömäärä 20

Uusi, vuonna 2018 valmistunut, merenrantahuvila Eumer Sea Panorama soveltuu myös kokousten ja koulutuspäivien pitoon. Pienemmällä porukalla voi kokoustaa sisätiloissa ja isompi porukka mahtuu katetun ja lämmitetyn terassin pitkän pöydän äärelle. Sea Panoramasta maisemat ovat niin huikeat, että tylsinkin kokous muuttaa merkitystänsä ulkomeren äärellä.

IMG_9275.JPG